Puthuk Reja, Kaliparé, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Puthuk Reja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPatuk Rejo
Puthuk Reja kapernah ing Kabupatèn Malang
Puthuk Reja
Puthuk Reja
Puthuk Reja kapernah ing Jawa Wétan
Puthuk Reja
Puthuk Reja
Puthuk Reja kapernah ing Indonésia
Puthuk Reja
Puthuk Reja
Koordhinat: 8°14′37″S 112°27′33″E / 8.24354°S 112.45912°E / -8.24354; 112.45912Koordhinat: 8°14′37″S 112°27′33″E / 8.24354°S 112.45912°E / -8.24354; 112.45912
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanKaliparé
Kodhe laladan
administrasi
35.07.11.2001

Puthuk Reja iku désa ing Kacamatan Kaliparé, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)