Menyang kontèn

Kaliasri, Kaliparé, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliasri
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaliasri
Kaliasri kapernah ing Kabupatèn Malang
Kaliasri
Kaliasri
Kaliasri kapernah ing Jawa Wétan
Kaliasri
Kaliasri
Kaliasri kapernah ing Indonesia
Kaliasri
Kaliasri
Koordhinat: 8°15′26″S 112°26′20″E / 8.25712°S 112.43888°E / -8.25712; 112.43888Koordhinat: 8°15′26″S 112°26′20″E / 8.25712°S 112.43888°E / -8.25712; 112.43888
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanKaliparé
Kodhe laladan
administrasi
35.07.11.2009

Kaliasri iku désa ing Kacamatan Kaliparé, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.