Sumbermulya, Bambanglipura, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumbermulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumbermulyo
Sumbermulya kapernah ing Kabupatèn Bantul
Sumbermulya
Sumbermulya
Sumbermulya kapernah ing Ngayogyakarta
Sumbermulya
Sumbermulya
Sumbermulya kapernah ing Indonésia
Sumbermulya
Sumbermulya
Koordhinat: 7°55′50″S 110°19′30″E / 7.9306°S 110.32508°E / -7.9306; 110.32508Koordhinat: 7°55′50″S 110°19′30″E / 7.9306°S 110.32508°E / -7.9306; 110.32508
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanBambanglipura

Sumbermulya iku désa ing Kacamatan Bambanglipura, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)