Sidamulya, Bambanglipura, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidamulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidomulyo
Sidamulya kapernah ing Kabupatèn Bantul
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Ngayogyakarta
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Indonésia
Sidamulya
Sidamulya
Koordhinat: 7°57′28″S 110°18′05″E / 7.95783°S 110.30137°E / -7.95783; 110.30137Koordhinat: 7°57′28″S 110°18′05″E / 7.95783°S 110.30137°E / -7.95783; 110.30137
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanBambanglipura

Sidamulya iku désa ing Kacamatan Bambanglipura, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)