Mulyadadi, Bambanglipura, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mulyadadi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMulyodadi
Mulyadadi kapernah ing Kabupatèn Bantul
Mulyadadi
Mulyadadi
Mulyadadi kapernah ing Ngayogyakarta
Mulyadadi
Mulyadadi
Mulyadadi kapernah ing Indonésia
Mulyadadi
Mulyadadi
Koordhinat: 7°56′54″S 110°18′59″E / 7.94834°S 110.31631°E / -7.94834; 110.31631Koordhinat: 7°56′54″S 110°18′59″E / 7.94834°S 110.31631°E / -7.94834; 110.31631
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanBambanglipura

Mulyadadi iku désa ing Kacamatan Bambanglipura, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)