Sudiraprajan, Jèbrès, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sudiraprajan
Kalurahan
Sudiraprajan kapernah ing Kutha Surakarta
Sudiraprajan
Sudiraprajan
Sudiraprajan kapernah ing Jawa Tengah
Sudiraprajan
Sudiraprajan
Sudiraprajan kapernah ing Indonésia
Sudiraprajan
Sudiraprajan
Koordhinat: 7°34′08″S 110°50′02″E / 7.56898°S 110.83387°E / -7.56898; 110.83387Koordhinat: 7°34′08″S 110°50′02″E / 7.56898°S 110.83387°E / -7.56898; 110.83387
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanJèbrès
Kodhe laladan
administrasi
33.72.04.1003

Sudiraprajan iku kalurahan ing Kacamatan Jèbrès, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)