Menyang kontèn

Gandhèkan, Jèbrès, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gandhèkan
Kalurahan
Gandhèkan kapernah ing Kutha Surakarta
Gandhèkan
Gandhèkan
Gandhèkan kapernah ing Jawa Tengah
Gandhèkan
Gandhèkan
Gandhèkan kapernah ing Indonesia
Gandhèkan
Gandhèkan
Koordhinat: 7°34′18″S 110°50′18″E / 7.5717°S 110.8384°E / -7.5717; 110.8384Koordhinat: 7°34′18″S 110°50′18″E / 7.5717°S 110.8384°E / -7.5717; 110.8384
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanJèbrès
Kodhe laladan
administrasi
33.72.04.1004

Gandhèkan iku kalurahan ing Kacamatan Jèbrès, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.