Sèwu, Jèbrès, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sèwu
Kalurahan
Sèwu kapernah ing Kutha Surakarta
Sèwu
Sèwu
Sèwu kapernah ing Jawa Tengah
Sèwu
Sèwu
Sèwu kapernah ing Indonésia
Sèwu
Sèwu
Koordhinat: 7°34′23″S 110°50′37″E / 7.57306°S 110.84354°E / -7.57306; 110.84354Koordhinat: 7°34′23″S 110°50′37″E / 7.57306°S 110.84354°E / -7.57306; 110.84354
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Surakarta
Kacamatan Jèbrès
Kodhe laladan
administrasi
33.72.04.1005

Sèwu iku kalurahan ing Kacamatan Jèbrès, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.