Menyang kontèn

Sèwu, Jèbrès, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sèwu
Kalurahan
Sèwu kapernah ing Kutha Surakarta
Sèwu
Sèwu
Sèwu kapernah ing Jawa Tengah
Sèwu
Sèwu
Sèwu kapernah ing Indonesia
Sèwu
Sèwu
Koordhinat: 7°34′23″S 110°50′37″E / 7.57306°S 110.84354°E / -7.57306; 110.84354Koordhinat: 7°34′23″S 110°50′37″E / 7.57306°S 110.84354°E / -7.57306; 110.84354
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanJèbrès
Kodhe laladan
administrasi
33.72.04.1005

Sèwu iku kalurahan ing Kacamatan Jèbrès, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.