Menyang kontèn

Purwadiningratan, Jèbrès, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Purwadiningratan
Kalurahan
Purwadiningratan kapernah ing Kutha Surakarta
Purwadiningratan
Purwadiningratan
Purwadiningratan kapernah ing Jawa Tengah
Purwadiningratan
Purwadiningratan
Purwadiningratan kapernah ing Indonesia
Purwadiningratan
Purwadiningratan
Koordhinat: 7°33′52″S 110°50′14″E / 7.56454°S 110.83734°E / -7.56454; 110.83734Koordhinat: 7°33′52″S 110°50′14″E / 7.56454°S 110.83734°E / -7.56454; 110.83734
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanJèbrès
Kodhe laladan
administrasi
33.72.04.1008

Purwadiningratan iku kalurahan ing Kacamatan Jèbrès, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.