Kepatihan Wétan, Jèbrès, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kepatihan Wétan
Kalurahan
Kepatihan Wétan kapernah ing Kutha Surakarta
Kepatihan Wétan
Kepatihan Wétan
Kepatihan Wétan kapernah ing Jawa Tengah
Kepatihan Wétan
Kepatihan Wétan
Kepatihan Wétan kapernah ing Indonésia
Kepatihan Wétan
Kepatihan Wétan
Koordhinat: 7°33′55″S 110°49′56″E / 7.56517°S 110.83226°E / -7.56517; 110.83226Koordhinat: 7°33′55″S 110°49′56″E / 7.56517°S 110.83226°E / -7.56517; 110.83226
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanJèbrès
Kodhe laladan
administrasi
33.72.04.1002

Kepatihan Wétan iku kalurahan ing Kacamatan Jèbrès, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)