Stadion Letzigrund

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Letzigrund
Letzi
Interior panorama
Lokasi Zürich, Switzerland
Koordinat 47°22′58″N 8°30′16″E / 47.38278°N 8.50444°E / 47.38278; 8.50444 (Letzigrund (former stadium))
Dibuka 22 November 1925
Diperbesar 1947, 1958, 1973, 1984
Ditutup 20 August 2006
Dihancurkan 2006
Pemilik FC Zürich (1925–1937),
City of Zurich (1937–2006)
Kapasitas 23,605 (football, 2006);
48,000 (concerts, 2006)
Pemakai
FC Zürich, LC Zürich

Letzigrund iku sawijining stadion bal-balan ing kutha Zürich, Swiss. Stadion iki sepisanan dianggo 22 Februari 1925. Sawisé iku, stadion iki ngalami rénovasi, antara liya pamasangan lampu ing taun 1973. Stadion iki didarbèni déning FC Zürich. Stadion iki pungkasan dirénovasi manèh taun 2005.

Stadion iki duwé kapasitas 30.000 kursi lan dianggo pertandingan Piala Éropah 2008 déning telung grup.

Pranala jaba[besut | besut sumber]