Stadion Wals Siezenheim

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Red Bull Arena
EM-Stadion Wals-Siezenheim zur Euro.jpg
Nama lengkap Red Bull Arena
Nama lama EM Stadion Wals-Siezenheim, Bullen-Arena
Lokasi Salzburg, Austria
Dibuat 2003
Dibuka March 8th, 2003
Direnovasi Summer 2005, May 6th, 2006 - July 25th, 2007
Pemilik SWS Stadion Salzburg Planungs- und Errichtungsgesellschaft m.b.H
Permukaan Lawn
Biaya konstruksi  ? million
Arsitèk Azbie Nuredini
Kapasitas
31,895
Ukuran lapangan
105 x 68 m
Pemakai
Red Bull Salzburg

Stadion Wals-Siezenheim kuwi sawijining stadion bal-balan ing Kutha Salzburg, Austria. Dibuka taun 2003, kanthi kapasitas 18.000 kursi. Stadion iki minangka markas kasewelasan Red Bull Salzburg. Ngadhepi panyelenggaraan Euro 2008, kapasitas stadion ditingkataké dadi 30.000 kursi, saéngga sarujuk marang persyaratan sing dijaluk UEFA. Leté watara 3 km saka bandhara internasional.

Stadion iki nduwèni kapasitas 30.000 kursi lan dianggo pertandingan Piala Eropa 2008 déning telung grup.

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.