Stadion Wals Siezenheim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Red Bull Arena
EM-Stadion Wals-Siezenheim zur Euro.jpg
Nama lengkapRed Bull Arena
Nama lamaEM Stadion Wals-Siezenheim, Bullen-Arena
LokasiSalzburg, Austria
Dibuat2003
DibukaMarch 8th, 2003
DirenovasiSummer 2005, May 6th, 2006 - July 25th, 2007
PemilikSWS Stadion Salzburg Planungs- und Errichtungsgesellschaft m.b.H
PermukaanLawn
Biaya konstruksi ? million
ArsitèkAzbie Nuredini
Kapasitas
31,895
Ukuran lapangan
105 x 68 m
Pemakai
Red Bull Salzburg

Stadion Wals-Siezenheim iku sawijining stadion bal-balan ing Kutha Salzburg, Austria. Dibuka taun 2003, kanthi kapasitas 18.000 kursi. Stadion iki minangka markas kasewelasan Red Bull Salzburg. Ngadhepi panyelenggaraan Euro 2008, kapasitas stadion ditingkataké dadi 30.000 kursi, saéngga sarujuk marang persyaratan sing dijaluk UEFA. Leté watara 3 km saka papan anggegana internasional.

Stadion iki duwé kapasitas 30.000 kursi lan dianggo tetandhingan Piala Éropah 2008 déning telung grup.