Hypo-Arena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hypo-Arena
Nama lengkapHypo Group Arena
Nama lamaWörtherseestadion
penerus dari Wörtherseestadion yang dihancurkan 2005
LokasiKlagenfurt, Austria
Dibuat2006-2007
Dibuka7 September 2007
PemilikPamaréntah Kota Klagenfurt
PermukaanRumput
Biaya konstruksi66.500.000 Euro
ArsitèkAlbert Wimmer
Kapasitas32.000
Ukuran lapangan105 x 68 m
Pemakai
SK Austria Kärnten

Hypo-Arena iku sawijining stadion bal-balan ing kutha Klagenfurt, Austria. Stadion iki dibuka ing taun 2005 sawisé stadion Wörtherseestadion dirubuhaké. Hypo Group Arena, sing dibangun kanthi dana 66 yuta euro, dianggo kanthi resmi ing 7 September 2007. Tetandhingan persahabatan Austria nglawan Jepang ngrenggani acara peresmian iku. Kapasitasé 32.000 kursi (kapasitas iki bakal dikurangi dadi 12.000 kursi sawisé Piala Éropah rampung).

Stadion iki dianggo tetandhingan Piala Éropah 2008 déning telung grup.