Hypo-Arena

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Hypo-Arena
Nama lengkap Hypo Group Arena
Nama lama Wörtherseestadion
penerus dari Wörtherseestadion yang dihancurkan 2005
Lokasi Klagenfurt, Austria
Dibuat 2006-2007
Dibuka 7 September 2007
Pemilik Pamaréntah Kota Klagenfurt
Permukaan Rumput
Biaya konstruksi 66.500.000 Euro
Arsitèk Albert Wimmer
Kapasitas 32.000
Ukuran lapangan 105 x 68 m
Pemakai
SK Austria Kärnten

Hypo-Arena iku sawijining stadion bal-balan ing kutha Klagenfurt, Austria. Stadion iki dibuka ing taun 2005 sawisé stadion Wörtherseestadion dirubuhaké. Hypo Group Arena, sing dibangun kanthi dana 66 yuta euro, dianggo sacara resmi ing 7 September 2007. Pertandingan persahabatan Austria nglawan Jepang ngrenggani acara peresmian iku. Kapasitasé 32.000 kursi (kapasitas iki bakal dikurangi dadi 12.000 kursi sawisé Piala Éropah rampung).

Stadion iki dianggo pertandingan Piala Éropah 2008 déning telung grup.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hypo-Arena&oldid=1004674"