Tivoli Neu

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Tivoli Neu

Tivoli Neu iku sawijining stadion bal-balan ing Innsbruck, Austria. Stadion iki resmi dibuka 6 September 2000 lan dadi markas resmi FC Tirol Innsbruck, sing wektu iku dadi juwara Liga Austria. Saiki stadion iki dadi markas FC Wacker Innsbruck, klub sing lair taun 2002, sawisé FC Tirol dinyatakaké bangkrut. Wiwitané, Stadion Tivoli Neu mung duwé kapasitas 15.000 kursi. Nanging sawisé dirénovasi ningkat dadi 30.000 kursi.

Stadion iki dianggo pertandingan Piala Éropah 2008 déning telung grup.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tivoli_Neu&oldid=974074"