Innsbruck

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Innsbruck
—  Kutha Statutory  —
Innsbruck

Coat of arms
[[file:Cithakan:Location map Austria|240px|Innsbruck is located in Cithakan:Location map Austria]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; left: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Austria|6x6px|Innsbruck|link=|alt=]]
<div style="font-size: 90%; line-height: 110%; z-index:90; position: relative; top: -1.5em; width: 6em; Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi">Innsbruck
Coordinates: 47°16′N 11°23′E / 47.267°N 11.383°E / 47.267; 11.383Koordinat: 47°16′N 11°23′E / 47.267°N 11.383°E / 47.267; 11.383
Country Flag of Austria Austria
State Tyrol
Pamaréntahan
 • Mayor
Wewengkon
 • Total 104,91 km2 (4,051 sq mi)
Èlevasi 574 m (1,883 ft)
Populasi (Cithakan:Metadata population AT-7)[1]
 • Total Cithakan:Metadata population AT-7
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Postcode 6010–6080
Dialing code 0512
Website innsbruck.at
Sudut kutha Innsbruck

Innsbruck kuwi sawijining kutha ing Austria. Dunungé ing bagéan kulon. Pedunungé ana 140.000 jiwa (dhaérah urban). Ing tlatah pinggiran cacahé 250.000 jiwa (2005).

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Innsbruck&oldid=814174"