Innsbruck

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Innsbruck
Kutha Statutory
Innsbruck
Innsbruck
Coat of arms of Innsbruck
Coat of arms
Country  Austria
State Tyrol
Laladan
 • Gunggung 104,91 km2 (4,051 sq mi)
Élevasi 574 m (1,883 ft)
Cacah warga (Cithakan:Metadata population AT-7)[1]
 • Gunggung Cithakan:Metadata population AT-7
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Postcode 6010–6080
Dialing code 0512
Situs wèb innsbruck.at
Sudut kutha Innsbruck

Innsbruck iku sawijining kutha ing Austria. Dunungé ing pérangan kulon. Sing ndunungi ana 140.000 jiwa (laladan urban). Ing tlatah pinggiran cacahé 250.000 jiwa (2005).

Cathetan suku[besut | besut sumber]