Sony Ericsson Z800

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sony Ericsson Z800
MèrekSony Ericsson
Babar pisanan2005, kwartal 1
Ukuran102 x 49 x 23.6 mm (4.02 x 1.93 x 0.93 in)[1]
Bobot128 g (4.52 oz)
Panyimpenan-copotMemory Stick Duo Pro, 64 MB included
BatréRemovable Li-Ion 900 mAh battery (BST-33)
PakatonanTFT, 256K werna
2.2 inches, 35 x 44 mm, 15.2 cm2 (~30.5% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels (~128 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP, rotating lens, LED flash
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 1.1, infrared

Sony Ericsson Z800 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 49 x 23.6 mm déné boboté 128 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku '. Sony Ericsson Z800 dipirantèni kodhak 1.3 MP lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 900 mAh kanthi nomer sèri BST-33 lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika standby lan tahan 10 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson Z800 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson Z800 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.