Ericsson T65

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ericsson T65
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2001, kwartal 4
Ukuran105 x 49 x 21 mm (4.13 x 1.93 x 0.83 in)[1]
Bobot94 g (3.32 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanGrayscale graphic

6 lines, 101 x 67 pixels
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones, composer

Ericsson T65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 49 x 21 mm déné boboté 94 gram. Layaré Grayscale graphic kanthi résolusi 6 lines, 101 x 67 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Ericsson T65 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 160 jam - 300 jam nalika standby lan tahan 2.5 jam - 11 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ericsson T65 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson T65 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson