Sony Ericsson J100

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sony Ericsson J100
Mèrek Sony Ericsson
Babar pisanan 2006, Fèbruari
Ukuran 100 x 44 x 18 mm (3.94 x 1.73 x 0.71 in)[1]
Bobot 79 g (2.79 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion battery
Pakatonan STN, 65K werna
1.4 inches, 5.8 cm2 (~13.3% screen-to-body ratio)
96 x 64 pixels, 3:2 ratio (~82 ppi density)
Swara Vibration; Polyphonic(32) ringtones

Sony Ericsson J100 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 44 x 18 mm déné boboté 79 gram. Layaré STN, 65K werna ukuran 1.4 inchi kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson J100 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson J100 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson J100 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.