Ericsson R600

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ericsson R600
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2001, kwartal 4
Ukuran105 x 45 x 20 mm (4.13 x 1.77 x 0.79 in)[1]
Bobot82 g (2.89 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion (BST-20)
PakatonanGrayscale graphic

5 lines
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones, composer

Ericsson R600 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 45 x 20 mm déné boboté 82 gram. Layaré Grayscale graphic. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 4 ya iku Erix, Catcher, Pathy and Ripple. Ericsson R600 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kanthi nomer sèri BST-20 lan bisa kanggo nganti 90 jam - 150 jam nalika standby lan tahan 2 jam - 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ericsson R600 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson R600 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson