Sony Ericsson J132

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sony Ericsson J132
Mèrek Sony Ericsson
Jejaringan kang mathuk GSM 900 / 1800
Babar pisanan 2008, Juni. Released 2009, Januari
Ukuran 103 x 45 x 15.3 mm (4.06 x 1.77 x 0.60 in)[1]
Bobot 76 g (2.68 oz)
Panyimpenan 4 MB
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Po 930 mAh battery
Pakatonan CSTN, 65K werna
1.5 inches, 7.3 cm2 (~15.7% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 1:1 ratio (~121 ppi density)
Swara Vibration; Polyphonic ringtones

Sony Ericsson J132 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2008, wiwit dipasaraké Januari taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 45 x 15.3 mm déné boboté 76 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.5 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson J132 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 930 mAh lan bisa kanggo nganti 450 jam nalika standby lan tahan 9 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson J132 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson J132 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.