Sony Ericsson J200

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sony Ericsson J200
MèrekSony Ericsson
Babar pisanan2004, kwartal 4
Ukuran101 x 43 x 19 mm (3.98 x 1.69 x 0.75 in)[1]
Bobot74 g (2.61 oz)
Panyimpenan600 KB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 670 mAh battery
PakatonanSTN, 4096 werna
1.6 inches, 8.3 cm2 (~19.0% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 1:1 ratio (~113 ppi density)
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones, composer
Konèktivitas, infrared

Sony Ericsson J200 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 43 x 19 mm déné boboté 74 gram. Layaré STN, 4096 werna ukuran 1.6 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 yaiku Black Deal, Casino Wheels and Deep Abyss. Sony Ericsson J200 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 670 mAh lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson J200 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dibukak ing 2018-01-17.
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson J200 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2018-01-17.