Sony Ericsson W600

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sony Ericsson W600
MèrekSony Ericsson
Babar pisanan2005, Juni
Ukuran93 x 46.5 x 22.5 mm (3.66 x 1.83 x 0.89 in)[1]
Bobot120 g (4.23 oz)
Panyimpenan256 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanTFT, 256K werna
1.8 inches, 28 x 35 mm, 10.2 cm2 (~23.6% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels (~157 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP, LED flash
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 2.0, infrared

Sony Ericsson W600 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 93 x 46.5 x 22.5 mm déné boboté 120 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game yaiku '. Sony Ericsson W600 dipirantèni kodhak 1.3 MP lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson W600 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dibukak ing 2018-01-17.
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson W600 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2018-01-17.