Sony Ericsson K700

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sony Ericsson K700
Mèrek Sony Ericsson
Babar pisanan 2004, Maret
Ukuran 99 x 46 x 19 mm (3.90 x 1.81 x 0.75 in)[1]
Bobot 93 g (3.28 oz)
Panyimpenan 41 MB
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Po battery
Pakatonan TFT, 65K werna
1.78 inches, 10.0 cm2 (~21.9% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels, 7 lines (~158 ppi density)
Kaméra mburi VGA, LED flash
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, MP3, recorded ringtones, composer
Konèktivitas Bluetooth 1.1, infrared

Sony Ericsson K700 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 46 x 19 mm déné boboté 93 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.78 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku '. Sony Ericsson K700 dipirantèni kodhak VGA lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 360 jam nalika standby lan tahan 7 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson K700 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson K700 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.