Ericsson T66

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ericsson T66
Mèrek Ericsson
Jejaringan kang mathuk GSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan 2001, kwartal 4
Ukuran 92 x 41 x 17.5 mm (3.62 x 1.61 x 0.69 in)[1]
Bobot 59 g (2.08 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable NiMH battery
Pakatonan Monochrome graphic

5 lines
Swara Vibration; Downloadable monophonic ringtones, composer

Ericsson T66 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 41 x 17.5 mm déné boboté 59 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game. Ericsson T66 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 150 jam nalika standby lan tahan 2 jam - 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Pilihan werna kanggo Ericsson T66 ya iku Purple Passion, Silver Supreme..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ericsson T66 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson T66 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson