Ericsson R380

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ericsson R380
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2000
Ukuran130 x 50 x 26 mm (5.12 x 1.97 x 1.02 in)[1]
Bobot164 g (5.78 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH battery
PakatonanMonochrome resistive touchscreen

Big
SwaraVibration; Monophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Ericsson R380 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 50 x 26 mm déné boboté 164 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game. Ericsson R380 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 150 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Ericsson R380 ya iku punsel kang paling wiwitan nggunakaké sistem operasi Symbian OS..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ericsson R380 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson R380 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson