Sony Ericsson W900

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sony Ericsson W900
MèrekSony Ericsson
Babar pisanan2005, Oktober
Ukuran109 x 49 x 24 mm (4.29 x 1.93 x 0.94 in)[1]
Bobot148 g (5.22 oz)
Panyimpenan470 MB
Panyimpenan-copotMemory Stick Duo Pro, up to 4 GB
BatréRemovable Li-Po 900 mAh battery (BST-33)
PakatonanTFT, 256K werna
2.2 inches, 33 x 45 mm, 15.0 cm2 (~28.1% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~182 ppi density)
Kaméra mburi2 MP, autofocus, LED flash
Kaméra ngarepYes
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 2.0, infrared

Sony Ericsson W900 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 49 x 24 mm déné boboté 148 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku '. Sony Ericsson W900 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,autofocus,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 900 mAh kanthi nomer sèri BST-33 lan bisa kanggo nganti 370 jam nalika standby lan tahan 8 jam 40 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson W900 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson W900 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.