Sony Ericsson T715

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sony Ericsson T715
MèrekSony Ericsson
Jejaringan kang mathukGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
HSDPA 2100
HSDPA 850 / 1900 / 2100 - T715a
HSPA
Babar pisanan2009, Juni. Released 2009, Sèptèmber
Ukuran91.5 x 48 x 14.9 mm (3.60 x 1.89 x 0.59 in)[1]
Bobot96 g (3.39 oz)
Panyimpenan90 MB
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 16 GB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Po 950 mAh battery (BST-33)
PakatonanTFT, 16M werna
2.2 inches, 15.0 cm2 (~34.1% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~182 ppi density)
Kaméra mburi3.15 MP, LED flash
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration, MP3
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP

Sony Ericsson T715 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2009, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 91.5 x 48 x 14.9 mm déné boboté 96 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku '. Sony Ericsson T715 dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 950 mAh kanthi nomer sèri BST-33 lan bisa kanggo nganti 400 jam (2G) / 350 jam (3G) nalika standby lan tahan 10 jam (2G) / 4 jam (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson T715 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson T715 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.