Sony Ericsson T270

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sony Ericsson T270
MèrekSony Ericsson
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 - T270i
Babar pisanan2008, Januari. Released 2008
Ukuran100 x 45 x 13 mm (3.94 x 1.77 x 0.51 in)[1]
Bobot82 g (2.89 oz)
Panyimpenan10 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 780 mAh battery (BST-36)
PakatonanTFT, 65K werna
1.7 inches, 9.1 cm2 (~20.2% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~121 ppi density)
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth Yes

Sony Ericsson T270 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2008, wiwit dipasaraké taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 45 x 13 mm déné boboté 82 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.7 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson T270 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 780 mAh kanthi nomer sèri BST-36 lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 7 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson T270 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson T270 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.