Sony Ericsson T100

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sony Ericsson T100
MèrekSony Ericsson
Babar pisanan2002, kwartal 4
Ukuran99 x 43.5 x 17.7 mm (3.90 x 1.71 x 0.70 in)[1]
Bobot75 g (2.65 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Po battery
PakatonanGrayscale graphics, 4 shades

SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones

Sony Ericsson T100 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 43.5 x 17.7 mm déné boboté 75 gram. Layaré Grayscale graphics, 4 shades. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson T100 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika standby lan tahan 4 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Pilihan werna kanggo Sony Ericsson T100 ya iku Icy Blue, Gentle Gold, Fresh White, Soft Silver..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson T100 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson T100 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.