Sony Ericsson K608

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sony Ericsson K608
MèrekSony Ericsson
Babar pisanan2005, Juni
Ukuran105 x 45.5 x 18.8 mm (4.13 x 1.79 x 0.74 in)[1]
Bobot105 g (3.70 oz)
Panyimpenan32 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 900 mAh battery (BST-37)
PakatonanTFT, 256K werna
1.8 inches, 28 x 35 mm, 10.2 cm2 (~21.3% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels (~157 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP, LED flash
Kaméra ngarepYes
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3, AAC ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 2.0, infrared

Sony Ericsson K608 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 45.5 x 18.8 mm déné boboté 105 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku '. Sony Ericsson K608 dipirantèni kodhak 1.3 MP lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 900 mAh kanthi nomer sèri BST-37 lan bisa kanggo nganti 370 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson K608 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson K608 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.