Sony Ericsson K500

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sony Ericsson K500
MèrekSony Ericsson
Babar pisanan2004, kwartal 3
Ukuran102 x 46 x 14 mm (4.02 x 1.81 x 0.55 in)[1]
Bobot80 g (2.82 oz)
Panyimpenan12 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanTFT, 65K werna
1.9 inches, 30 x 37 mm, 11.4 cm2 (~24.2% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~108 ppi density)
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
Konèktivitas, infrared

Sony Ericsson K500 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 46 x 14 mm déné boboté 80 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.9 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku '. Sony Ericsson K500 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 7 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Sony Ericsson K500 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson K500 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.