Menyang kontèn

Sidadadi, Lawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidadadi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidodadi
Sidadadi kapernah ing Kabupatèn Malang
Sidadadi
Sidadadi
Sidadadi kapernah ing Jawa Wétan
Sidadadi
Sidadadi
Sidadadi kapernah ing Indonesia
Sidadadi
Sidadadi
Koordhinat: 7°51′31″S 112°42′48″E / 7.8587°S 112.71331°E / -7.8587; 112.71331Koordhinat: 7°51′31″S 112°42′48″E / 7.8587°S 112.71331°E / -7.8587; 112.71331
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanLawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.25.2003

Sidadadi iku désa ing Kacamatan Lawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.