Menyang kontèn

Turi Reja, Lawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Turi Reja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTuri Rejo
Turi Reja kapernah ing Kabupatèn Malang
Turi Reja
Turi Reja
Turi Reja kapernah ing Jawa Wétan
Turi Reja
Turi Reja
Turi Reja kapernah ing Indonesia
Turi Reja
Turi Reja
Koordhinat: 7°49′16″S 112°41′38″E / 7.82118°S 112.69396°E / -7.82118; 112.69396Koordhinat: 7°49′16″S 112°41′38″E / 7.82118°S 112.69396°E / -7.82118; 112.69396
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanLawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.25.2009

Turi Reja iku désa ing Kacamatan Lawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.