Lawang, Lawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lawang
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLawang
Lawang kapernah ing Kabupatèn Malang
Lawang
Lawang
Lawang kapernah ing Jawa Wétan
Lawang
Lawang
Lawang kapernah ing Indonésia
Lawang
Lawang
Koordhinat: 7°50′13″S 112°41′56″E / 7.83699°S 112.69895°E / -7.83699; 112.69895Koordhinat: 7°50′13″S 112°41′56″E / 7.83699°S 112.69895°E / -7.83699; 112.69895
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanLawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.25.1010

Lawang iku kalurahan ing Kacamatan Lawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)