Menyang kontèn

Mulyaarja, Lawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mulyaarja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMulyoarjo
Mulyaarja kapernah ing Kabupatèn Malang
Mulyaarja
Mulyaarja
Mulyaarja kapernah ing Jawa Wétan
Mulyaarja
Mulyaarja
Mulyaarja kapernah ing Indonesia
Mulyaarja
Mulyaarja
Koordhinat: 7°50′11″S 112°42′39″E / 7.83636°S 112.7109°E / -7.83636; 112.7109Koordhinat: 7°50′11″S 112°42′39″E / 7.83636°S 112.7109°E / -7.83636; 112.7109
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanLawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.25.2006

Mulyaarja iku désa ing Kacamatan Lawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.