Menyang kontèn

Setatsiyun Yakusa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Yakusa

八草駅
Setatsiyun Yakusa
LokasiIshizaka Yakusa-cho, Toyota-shi, Aichi-ken]
Jepang
Koordinat35°10′33″N 137°06′24″E / 35.1758°N 137.1068°E / 35.1758; 137.1068Koordhinat: 35°10′33″N 137°06′24″E / 35.1758°N 137.1068°E / 35.1758; 137.1068
Operator
Jalur
Letak dari pangkal32.0 kilometer saka Okazaki
Jumlah peron2 peron samping + 1 peron pulo
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiun18 (Aichi Loop); L09 (Linimo)
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka31 Januari 1988
Penumpang
FY20176139 per dina (Aichi Loop)
7294 (Linimo)
Lokasi pada peta
Setatsiyun Yakusa kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Yakusa
Setatsiyun Yakusa
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Yakusa kapernah ing Jepang
Setatsiyun Yakusa
Setatsiyun Yakusa
Setatsiyun Yakusa (Jepang)

Setatsiyun Yakusa (八草駅 Yakusa-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Toyota, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Aichi Loop Railway Company

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Yakusa dilayani dening Jalur Aichi Loop, lan nduweni adoh 32.0 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Okazaki.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Yakusa ing Wikimedia Commons