Menyang kontèn

Setatsiyun Fujigaoka (Nagoya)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Fujigaoka

藤が丘駅
Setatsiyun Biro Transportasi Kutha Nagoya
LokasiFujigaoka 163, Meitō, Nagoya, Aichi
(名古屋市名東区藤が丘163)
Jepang
JalurJalur Higashiyama
Penghubung antarmoda
  • Terminal bus
Informasi lain
Kode stasiunH22
Sejarah
Dibuka1969
Penumpang
200727.682 per dina
Setatsiyun Fujigaoka

藤が丘駅
Aichi Rapid Transit Co. Ltd. station
LokasiFujigaoka, Meitō, Nagoya, Aichi
(名古屋市名東区藤が丘)
Jepang
JalurLinimo
Penghubung antarmoda
  • Terminal bus
Informasi lain
Kode stasiunL01
Sejarah
Dibuka2005
Penumpang
200813.158 per dina

Setatsiyun Fujigaoka (藤が丘駅 Fujigaoka-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Meitō-ku, Nagoya, Prefektur Aichi, Jepang[1]

Setatsiyun kasebut ngawula Jalur Higashiyama sing dibukak ing 1 April 1969; 55 taun kapungkur (1969-04-01),[2] lan setatsiyun tanggane sing nduweni jeneng padha sing ngawula Linimo dibukak ing 6 Maret 2005 (2005-03-06).

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 藤が丘 [Fujigaoka] . Transportation Bureau City of Nagoya. Dibukak ing 21 November 2010.
  2. 佐藤, 信之 (19 June 2004), 地下鉄の歴史首都圏・中部・近畿圏 , グランプリ出版, kc. 68, ISBN 4-87687-260-0

Koordhinat: 35°10′56″N 137°01′19″E / 35.1822°N 137.022°E / 35.1822; 137.022


Cithakan:Aichi-railstation-stub