Menyang kontèn

Setatsiyun Ekaku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ekaku

永覚駅
Setatsiyun Ekaku, Mei 2015
LokasiEkaku-cho 5-chome, Toyota-shi, Aichi-ken 470-1205
Jepang
Koordinat35°01′38″N 137°08′20″E / 35.0272°N 137.1389°E / 35.0272; 137.1389Koordhinat: 35°01′38″N 137°08′20″E / 35.0272°N 137.1389°E / 35.0272; 137.1389
Operator Aichi Loop Railway
Jalur Jalur Aichi Loop
Letak dari pangkal12.4 kilometer saka Okazaki
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
StatusTanpa staf
Kode stasiun08
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka26 April 1976
Penumpang
FY2017571 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Ekaku kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Ekaku
Setatsiyun Ekaku
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Ekaku kapernah ing Jepang
Setatsiyun Ekaku
Setatsiyun Ekaku
Setatsiyun Ekaku (Jepang)
Peron-peron

Setatsiyun Ekaku (永覚駅 Ekaku-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Toyota, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasikan dening sektor katelu Aichi Loop Railway Company.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Ekaku dilayani dening Jalur Aichi Loop, lan nduweni adoh 12.4 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Okazaki

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Ekaku ing Wikimedia Commons