Menyang kontèn

Setatsiyun Suenohara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Suenohara

末野原駅
Setatsiyun Suenohara, Oktober 2019
Lokasi12-2-3 Toyosaku-cho, Toyota-shi, Aichi-ken 470-1201
Jepang
Koordinat35°02′22″N 137°08′49″E / 35.0395°N 137.1470°E / 35.0395; 137.1470Koordhinat: 35°02′22″N 137°08′49″E / 35.0395°N 137.1470°E / 35.0395; 137.1470
Operator Aichi Loop Railway
Jalur Jalur Aichi Loop
Letak dari pangkal14.0 kilometer saka Okazaki
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiun09
Situs webSitus jaringan resmi
Penumpang
FY20172379 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Suenohara kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Suenohara
Setatsiyun Suenohara
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Suenohara kapernah ing Jepang
Setatsiyun Suenohara
Setatsiyun Suenohara
Setatsiyun Suenohara (Jepang)
Peron-peron

Setatsiyun Suenohara (末野原駅 Suenohara-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Toyota, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Aichi Loop Railway Company.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Suenohara dilayani dening Jalur Aichi Loop, lan nduweni adoh 14.0 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Okazaki

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Suenohara ing Wikimedia Commons