Menyang kontèn

Setatsiyun Kitano-Masuzuka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kitano-Masuzuka

北野桝塚駅
Setatsiyun Kitano-Masuzuka ing Oktober 2006
LokasiNibanwake-68 Kitanochō, Okazaki-shi, Aichi-ken 444-0951
Jepang
Koordinat34°59′47″N 137°08′20″E / 34.9964°N 137.139°E / 34.9964; 137.139Koordhinat: 34°59′47″N 137°08′20″E / 34.9964°N 137.139°E / 34.9964; 137.139
Operator Aichi Loop Railway
Jalur Jalur Aichi Loop
Letak dari pangkal8.7 kilometer saka Okazaki
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiun06
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 Oktober 1970
Penumpang
FY20171068 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kitano-Masuzuka kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Kitano-Masuzuka
Setatsiyun Kitano-Masuzuka
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Kitano-Masuzuka kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kitano-Masuzuka
Setatsiyun Kitano-Masuzuka
Setatsiyun Kitano-Masuzuka (Jepang)

Setatsiyun Kitano-Masuzuka (北野桝塚駅 Kitano-Masuzuka-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Okazaki, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Aichi Loop Railway Company.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kitano-Masuzuka dilayani dening Jalur Aichi Loop, lan nduweni adoh 8.7 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Okazaki

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kitano-Masuzuka ing Wikimedia Commons