Menyang kontèn

Setatsiyun Kita-Okazaki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kita-Okazaki

北岡崎駅
Setatsiyun Kita-Okazaki ing Mei 2015
Lokasi19-1 Aoichō, Okazaki-shi, Aichi-ken 444-0913
Jepang
Koordinat34°58′20″N 137°09′29″E / 34.9723°N 137.1580°E / 34.9723; 137.1580Koordhinat: 34°58′20″N 137°09′29″E / 34.9723°N 137.1580°E / 34.9723; 137.1580
Operator Aichi Loop Railway
Jalur Jalur Aichi Loop
Letak dari pangkal5.3 kilometer saka Okazaki
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiun04
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 Oktober 1970
Penumpang
FY20171795 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kita-Okazaki kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Kita-Okazaki
Setatsiyun Kita-Okazaki
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Kita-Okazaki kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kita-Okazaki
Setatsiyun Kita-Okazaki
Setatsiyun Kita-Okazaki (Jepang)

Setatsiyun Kita-Okazaki (北岡崎駅 Kita-Okazaki-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Okazaki, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Aichi Loop Railway Company.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kita-Okazaki dilayani dening Jalur Aichi Loop, lan nduweni adoh 5.3 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Okazaki

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kita-Okazaki ing Wikimedia Commons