Setatsiyun Shigō

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Shigō

四郷駅
Shigo Station.jpg
Setatsiyun Shigō ing Agustus 2008
LokasiMorimae Shigō-chō, Toyota, Aichi 470-0373
Jepang
Koordinat35°07′19″N 137°09′45″E / 35.1220°N 137.1625°E / 35.1220; 137.1625Koordhinat: 35°07′19″N 137°09′45″E / 35.1220°N 137.1625°E / 35.1220; 137.1625
OperatorAikan logomark.svg Aichi Loop Railway
Jalur Jalur Aichi Loop
Letak dari pangkal23.5 kilometer saka Okazaki
Jumlah peron1 peron pulo
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiun14
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka31 Januari 1988
Penumpang
FY20171390 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Shigō kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Shigō
Setatsiyun Shigō
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Shigō kapernah ing Jepang
Setatsiyun Shigō
Setatsiyun Shigō
Setatsiyun Shigō (Jepang)
Peron

Setatsiyun Shigō (四郷駅 Shigō-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Toyota, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Aichi Loop Railway Company.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Shigō dilayani dening Jalur Aichi Loop, lan nduweni adoh 23.5 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Okazaki

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Shigo Station ing Wikimedia Commons