Menyang kontèn

Setatsiyun Shigō

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Shigō

四郷駅
Setatsiyun Shigō ing Agustus 2008
LokasiMorimae Shigō-chō, Toyota, Aichi 470-0373
Jepang
Koordinat35°07′19″N 137°09′45″E / 35.1220°N 137.1625°E / 35.1220; 137.1625Koordhinat: 35°07′19″N 137°09′45″E / 35.1220°N 137.1625°E / 35.1220; 137.1625
Operator Aichi Loop Railway
Jalur Jalur Aichi Loop
Letak dari pangkal23.5 kilometer saka Okazaki
Jumlah peron1 peron pulo
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiun14
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka31 Januari 1988
Penumpang
FY20171390 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.
Peron

Setatsiyun Shigō (四郷駅 Shigō-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Toyota, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Aichi Loop Railway Company.

Setatsiyun Shigō dilayani dening Jalur Aichi Loop, lan nduweni adoh 23.5 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Okazaki

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Shigo Station ing Wikimedia Commons