Menyang kontèn

Setatsiyun Wakasa-Hongō

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Wakasa-Hongō

若狭本郷駅
Setatsiyun Wakasa-Hongō ing Juli 2015
Lokasi153-1 Hongō, Ōi-chō, Ōi-gun, Fukui-ken 919-2111
Jepang
Koordinat35°28′58″N 135°37′07″E / 35.4828°N 135.6187°E / 35.4828; 135.6187Koordhinat: 35°28′58″N 135°37′07″E / 35.4828°N 135.6187°E / 35.4828; 135.6187
Letak dari pangkal61.8 km saka Tsuruga
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusNduweni staf (Midori no Madoguchi)
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka3 April 1921
Penumpang
FY2016313 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Wakasa-Hongō (若狭本郷駅 Wakasa-Hongō-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Ōi, Distrik Ōi, Prefektur Fukui, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Setatsiyun Wakasa-Hongō dilayani dening Jalur Obama, lan nduweni adoh 61.8 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Tsuruga.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]