Setatsiyun Ōtoba (Fukui)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ōtoba

大鳥羽駅
Setatsiyun Ōtoba ing Maret 2010
Lokasi27-13 Ōtoba, Wakasa-cho, Mikatakaminaka-gun, Fukui-ken 919-1504
Jepang
Koordinat35°30′17″N 135°52′00″E / 35.5047°N 135.8667°E / 35.5047; 135.8667Koordhinat: 35°30′17″N 135°52′00″E / 35.5047°N 135.8667°E / 35.5047; 135.8667
Operator JR West
Jalur Obama Line
Letak dari pangkal33.3 km saka Tsuruga
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusNduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka10 November 1918
Penumpang
FY2016117 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Ōtoba kapernah ing Jepang
Setatsiyun Ōtoba
Setatsiyun Ōtoba
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Ōtoba (大鳥羽駅 Ōtoba-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Wakasa, Distrik Mikatakaminaka, Prefektur Fukui, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Ōtoba dilayani dening Obama Line, lan nduweni adoh 33.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Tsuruga.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]