Menyang kontèn

Setatsiyun Kato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kato

加斗駅
Setatsiyun Kato ing Agustus 2009
Lokasi37-3 Kado, Obama-shi, Fukui-ken 917-0045
Jepang
Koordinat35°28′51″N 135°39′58″E / 35.4808°N 135.6661°E / 35.4808; 135.6661Koordhinat: 35°28′51″N 135°39′58″E / 35.4808°N 135.6661°E / 35.4808; 135.6661
Operator JR West
Jalur Jalur Obama
Letak dari pangkal57.2 km saka Tsuruga
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusNduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka3 April 1921
Penumpang
FY201676 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kato kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kato
Setatsiyun Kato
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Kato (加斗駅 Kato-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Obama, Prefektur Fukui, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kato dilayani dening Jalur Obama, lan nduweni adoh 57.2 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Tsuruga.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]