Menyang kontèn

Setatsiyun Wakasa-Arita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Wakasa-Arita

若狭有田駅
Peron Setatsiyun Wakasa-Arita ing Agustus 2009
Lokasi15–16, Arida, Wakasa-cho, Mikatakaminaka-gun, Fukui-ken 919-1507
Jepang
Koordinat35°29′08″N 135°52′06″E / 35.48565°N 135.868317°E / 35.48565; 135.868317Koordhinat: 35°29′08″N 135°52′06″E / 35.48565°N 135.868317°E / 35.48565; 135.868317
Operator JR West
Jalur Jalur Obama
Letak dari pangkal35.4 km saka Tsuruga
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka20 Juni 1964
Penumpang
FY201660 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Wakasa-Arita kapernah ing Jepang
Setatsiyun Wakasa-Arita
Setatsiyun Wakasa-Arita
Lokasi di Jepang
Toilet-toilet ing Setatsiyun Wakasa-Arita

Setatsiyun Wakasa-Arita (若狭有田駅 Wakasa-Arita-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Wakasa, Distrik Mikatakaminaka, Prefektur Fukui, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Wakasa-Arita dilayani dening Jalur Obama, lan nduweni adoh 35.4 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Tsuruga.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]