Setatsiyun Shin-Hirano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Shin-Hirano

新平野駅
Setatsiyun Shin-Hirano ing Agustus 2009
Lokasi19-2Hirano, Obama-shi, Fukui-ken 917-0226
Jepang
Koordinat35°28′22″N 135°48′26″E / 35.4728°N 135.8071°E / 35.4728; 135.8071Koordhinat: 35°28′22″N 135°48′26″E / 35.4728°N 135.8071°E / 35.4728; 135.8071
Letak dari pangkal44.3 km saka Tsuruga
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka10 November 1918.
Penumpang
FY201677 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Shin-Hirano kapernah ing Jepang
Setatsiyun Shin-Hirano
Setatsiyun Shin-Hirano
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Shin-Hirano (新平野駅 Shin-Hirano-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Obama, Prefektur Fukui, Japan, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Shin-Hirano dilayani dening Jalur Obama, lan nduweni adoh 43.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Tsuruga.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]