Menyang kontèn

Setatsiyun Higashi-Mihama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Higashi-Mihama

東美浜駅
Peron Setatsiyun Higashi-Mihama (September 2006)
Lokasi18-10 Ota, Mihamacho, Mikata-gun, Fukui-ken 919-1206
Jepang
Koordinat35°36′51″N 135°59′07″E / 35.6141°N 135.9854°E / 35.6141; 135.9854Koordhinat: 35°36′51″N 135°59′07″E / 35.6141°N 135.9854°E / 35.6141; 135.9854
Operator JR West
Jalur Jalur Obama
Letak dari pangkal12.7 km saka Tsuruga
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 Agustus 1961
Penumpang
FY201634 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Higashi-Mihama kapernah ing Jepang
Setatsiyun Higashi-Mihama
Setatsiyun Higashi-Mihama
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Higashi-Mihama (東美浜駅 Higashi-Mihama-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Mihama, Distrik Mikata, Prefektur Fukui, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Higashi-Mihama dilayani dening Jalur Obama, lan nduweni adoh 12.7 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Tsuruga.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]