Menyang kontèn

Setatsiyun Kiyama (Fukui)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kiyama

気山駅
Peron Setatsiyun Kiyama ing Agustus 2007
Lokasi135-6 Kiyama, Wakasa-cho, Mikatakaminaka-gun, Fukui-ken 919-1301
Jepang
Koordinat35°35′06″N 135°54′35″E / 35.5851°N 135.9098°E / 35.5851; 135.9098Koordhinat: 35°35′06″N 135°54′35″E / 35.5851°N 135.9098°E / 35.5851; 135.9098
Operator JR West
Jalur Jalur Obama
Letak dari pangkal21.4 km saka Tsuruga
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 Agustus 1961
Penumpang
FY2016304 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Kiyama (気山駅 Kiyama-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Wakasa, Distrik Mikatakaminaka, Prefektur Fukui, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Setatsiyun Kiyama dilayani dening Jalur Obama, lan nduweni adoh 21.4 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Tsuruga.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]