Menyang kontèn

Setatsiyun Tsuruga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Tsuruga

敦賀駅
Setatsiyun Tsuruga ing September 2018
Lokasi1-1-24 Kanawa-cho, Tsuruga-shi, Fukui-ken 914-0026
Jepang
Koordinat35°38′41″N 136°4′36″E / 35.64472°N 136.07667°E / 35.64472; 136.07667Koordhinat: 35°38′41″N 136°4′36″E / 35.64472°N 136.07667°E / 35.64472; 136.07667
Operator
Jalur
Jumlah peron3 peron pulo
Jumlah jalur7
Informasi lain
StatusNduweni staf ("Midori no Madoguchi")
Kode stasiunJR-A01 (Jalur Utami Hokuriku)
JR-B08 (Jalur Kosei)
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka10 Maret 1882
Penumpang
FY20163,610 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Tsuruga (敦賀駅 Tsuruga-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Tsuruga, Fukui, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West) lan Hapi-Line Fukui. Setatsiyun kasebut dilayani dening jalur Utami Hokuriku, Jalur Obama lan Jalur Hapi-Line Fukui.

Setatsiyun Tsuruga dilayani dening Jalur Utami Hokuriku lan nduweni adoh 45.9 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Maibara. Setatsiyun kasebut uga menika terminus saka Jalur Obama lan Hapi-Line Fukui.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Cithakan:Jalur Utami Hokuriku

Cithakan:Hokuriku Shinkansen